Menu
Mobility - 12 March 2018

Dynniq esittelee Intertrafficissa kokonaisvaltaisia ratkaisuja älykaupungille

Dynniq esittelee korkean teknologian integroituja älykkään liikenteen ja pysäköinnin ratkaisuja Intertraffic -messuilla Amsterdamin RAI -areenalla 20.–23.3. Vierailijan on mahdollista kokea keksintöjen merkitys paikan päällä, mm. ainutlaatuisen VR- kokemuksen ja interaktiivisen älykaupunki -mallinnuksen kautta. Lisäksi Dynniq isännöi mittavaa ohjelmaa, joka koostuu luennoista ja työpajoista. Tarkoituksena on jakaa huippuluokan ideoita ja parantaa tieverkoston kiertoa, turvallisuutta ja tehokkuutta.  

Mobility - 26 February 2018

Dynniq osana Arctic Challenge –hanketta

Dynniq Finland osallistuu Liikenneviraston ja Trafin Arctic Challenge -tutkimushankkeeseen. Hankkeessa tehdään kenttäkokeita automaattiajoneuvoilla Aurora-koealueella, Tunturi-Lapissa. Lisäksi tutkitaan liikenteen automaation ja älykkään infrastruktuurin ratkaisuja ja toimivuutta arktisissa olosuhteissa.

Mobility - 7 February 2018

Dynniq osana Keilaniemen alueen parantamishanketta

Dynniq on allekirjoittanut sopimuksen SRV Infra Oy:n kanssa Keilaniemen tunnelin liikenteenhallinnan kokonaistoimituksesta. Rakennuttaja on Espoon kaupunki ja SRV Infra Oy toimii hankkeessa pääurakoitsijana.